logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Scannar min hud hos Reserol

Scannar min hud hos Reserol

Jag scannade min hud hos Reserol på Regeringsgt 44 och upptäckte att min hud ansågs ha åldern 38. Jag hadelite solskador på näsan och under ögonen vilket är normalt. Därför är ekologisk solkräm jätte viktigt! Jag behövde även mycket fukt för huden och därför använder jag just nu morgon och kväll Serum från Reserol som jag skrev om förut i ett annat inlägg. För att få mycket fukt för huden. Jag hoppas att min faktiska ålder 32 syns i nästa scanning nu när jag använt serumet ett tag. Håller tummarna på att huden får den fukt den behöver och mår bra 🙂

XO.

No Comments
Leave a Comment: