logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Samtal på UD

Samtal på UD

Jag bjöds in för lunch och samtal på UD om islamofobi. Det var Föreningsfolk, Ambassadörer, Press och designers som jag. Vi minglade och därefter tog vi en kaffe med några som vi lärde känna på plats, det var givande.

Mattias Gardell tal var starkt dock önskade jag att han hade ostörtdukit mer i frågan och faktiskt vågade säga exakt vad han tycker om ämnet. Färgstarka personligheter brukar oftast inte kunna hålla tillbaka i ämnet, men tyvärr så kunde samtalet blivit ännu färgrikare.

XO.

No Comments
Leave a Comment: