logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Panelsamtal & Workshop

Panelsamtal & Workshop

Iman Aldebe och This is Sweden Pablo

Jag och Erik som jobbar med Stockholmsskolan och som bjöd in mig för att ha ett talk med This is Sweden och sedan ha en workshop med konsteleverna, sprayade våra namn på plast för att testa Guldsprayen och kanske få vara lite kreativa för en gångs skull.

Vi hade Samtal med This is Sweden om Mode på ABF -huset och Stockholmsskolan det var riktigt kul! Senare hade jag en Workshop med Stockholmsskolan där konsteleverna fick gärna om symboler och skapa nya för vad dem är. 

XO.

No Comments
Leave a Comment: