logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Målade om min malmbyrå

Målade om min malmbyrå

Du behöver en häftgrund och en målarpensel. Jag valde färgen vitt.

Målade sen med en Väggfärg i Vitt. Och La marmorplast ovanpå byrån.

Sminkspegel kommer från Make Up Mirror och Turbanen från Happy Turbans

Som ni vet så har jag målat om köksluckor från rosa till vitt. Tapetserat själv, lagt på dakeldekorer i kök och badrum. Lagt marmorplast på fönsterbrädor, bord och på byrån, Tv-bänk m.m. Målat lister, dörrar och handtag. Det jag har kvar är att måla vitt mellan alla kakel i kök och badrum. Så att badrum och kök ser ljusare och fräschare ut, tror man behöver göra om det dock en gång om året för att upprätthålla fräscheten. Jag har målat om min Walk in Closet som ni sett i ett tidigare inlägg i färgen vitt, där använde jag mig också utav häfgrund och vägfärg. Till köksluckorna behöver man ha målartvätt, slipa köksluckorna och måla på med häftgrund och en halvblank färg.

Jag måste även byta golv i hela min lägenhet. Och jag vill sätta upp speglar dörrar och över badkaret för att ge en illusion av en större yta. 

Hoppas ni gillar mina små men värdefulla tips i vardagen!

XO.

No Comments
Leave a Comment: