logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Make Up Candy

Make Up Candy

Det smink jag använt sen jag började sminka mig som sjuttonåring var MAC jag är besatt av det märket! Varför? Jo för att det är ett märke som har hållit TOPP kvalité sedan start. Ögonskuggorna tex är välpigmenterade och produkterna håller länge! Det enda jag önskar av MAC är att de förbättrar sina foundation att de gör dem oljefria och mer neutrala i tonen.

Jag testade lite nytt smink från MAC och föll för MAC Cosmetics Nya Insta Curl Mascara Den är Fantastisk! Wow en Mascara rätt i tiden som formar sig efter fransarna. Om man har en olikfärgad hy (ljus men inte för ljus hy) så är det svårt att hitta rätt highlighter. Antingen är Highlighters för vita, för gula eller för orangea. Men Highlightern Skinfinish Double Glam är helt perfekt i tonen! Powder Blush Harmony är ett perfekt rouge som man även kan skugga ögonlocken med! Blir så himla snyggt! Ett måste i sminkväskan! Pro Longwear Eyeliner & Veluxe Brow Liner. Lipstick Faux, får läpparna att se större ut genom att den ljusnar upp mittenpartiet på läpparna. Glöm inte att måla en Lipliner runtom, mina favorit Lipliners från MAC är Whirl, Spice och Soar.

Eyeshadows Ombretto, den ljusa skuggan kan man även använda som highlighter. Den ljusbruna skuggan sotar jag på hela ögonlocket och även under ögonen. Därefter sotar jag på med lila ögonskugga och markerar ögonen med den svartglittriga skuggan. Ger en mystisk och somrig blick! 😉 För att få skuggorna att sitta hela dagen under solens hetta så sprayar på Fix Spray från MAC. Glöm inte att testa Lip primer från MAC så att era läppstiftet sitter hela dagen. SÅ praktiskt och så snyggt! 

XO.

No Comments
Leave a Comment: