logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Globen LIVE Disney on ice 2018

Globen LIVE Disney on ice 2018

Min Systerdotter var super glad över att få se Disney On Ice på Globen! Hon tog bild med ”Elsa” i en reggad fotostudio på plats. Det var top Notch! Och sen så handlade vi lite gott på plats och käkade lite mat i en restaurang i närheten 🙂 Min systerdotter ”Niso” sjöng glatt med när ”Elsa” sjöng och Jag och min kusin och syster satt och sjöng med när Sjöjungfrun sjöng, så Retro 😛 Disney On Ice var en upplevelse och jag önskar jag och mina syskon hade haft möjlighet att få uppleva samma sak som mina syskonbarn fått göra 🙂 Boka i tid inför nästa Disney On Ice, den visas i Stockholm, Göteborg och i Malmö, för det blir nämligen fullbokat snabbt!

XO.

 

 

 

 

 

 

No Comments
Leave a Comment: