logo
Iman Aldebe är en svensk modedesigner som designar exklusiva samt ekologiska plagg och turbaner. Hon har klättrat högt på flera entreprenörslistor och deltagit i flera modeprogram som Project Runway, TV7 På bar gärning, SVT Von Svenssons kläder, SVT En sommarkväll med Rickard Olsson, SVT Sverige, SVT gokväll, SVT Kulturnyheterna, Aftonbladet Morgon, TV4 Nyhetsmorgon, ZTF, , SR P1, SR P4, SR P3, SR Podcast PP3 mfl. Hennes skapande har nämligen bidragit till att hon ständigt drar till sig medieuppmärksamhet, nationellt som internationellt. Följ hennes vardag som Designer och inspiratör. Business requiers: info@imanaldebe.com Lookbook: imanaldebe.com Webshop: Happyturbans.com Blogg: imanaldebe.se Retailers: Hattbaren Götgatan 34 & NK Hamngatan 18-20 Stockholm
banner

Bra sminkborstar är A och O

Bra sminkborstar är A och O

Bold Metals Collection är Real Techniques by Sam & Nic den Bästa sminkborstserien jag testat! 

Bold Metallic Angled Liner (Bäst och måla ögonbrynen med, den är perfekt, inte för smal och inte för tjock!) Diamond Sponge (Skarpa kanter gör The Baking Easier), Pointed Crease, Flat Contour, Oval Shadow, Arched Powder, Tapered Shadow, Tapered Blush, Triangle foundation, Triangler Conceler (Hade önskat att penseln var lite bredare).

Sminkningen går lättare till med The Bold Metals Collection by Real Techniques som UK baserade make up artisterna Sam & Nic har varit med och designat. Det var kul och träffa dem på Lykos senaste event, så himla goa och jordnära var dem.

Puderborsten var bra att få till pudret att ligga som en hinna på huden, har haft svårt med att hitta The one när det gäller puderborsten. Känns som om puderborstar antingen är för stora eller för små. Jag hade designat puderborsten med lite kortare strån för att få till en rätt puderkänsla. Foundationborsten var Grym, bra med skarpa kanter som underlättar counteringen. Pensalrna att skugga med är fantastiska! Ska börja göra tutorials så att ni får en större förståelse hur grymma penslarna faktiskt är!

Ni kan kika på Sminkborstarna HÄR

XO.

No Comments
Leave a Comment: